...

Sovmorgon det tog jag, ända fram till klockan tolv i dag.. Men känner mig som en zombii.. Blev lite sent i går, kollade på en as dålig film i går och vid 23 tiden fick vi för oss att vi va sugna på pannkakor.. Men va vi misslyckades totalt.. jag har nog aldrig misslyckat så med pannkakor innan okej att det inte går så jätte bra att steka dom men att inte äns få i hop smeten... Haha blev mackor i stället..

Vet inte vad ja ska hitta på i kväll men är nog lite öl sugen..
Är ju trots allt ledig ;)





Sömn?

Mitt huvud och min kropp vill inte fungera, jag sover dåligare än någonsin just nu. Humöret är absolut inte på topp..
Min långa ledighet kunde inte ha kommit lägligare.
När jag slutat vid 16 ska vi hem till Måmå och äta mat, tur att hon alltid gör så god mat för egentligen vill jag bara hem till sängen och tv'n..

Men men jag hoppas på lite bättre sömn i natt och ett bättre humör i morgon..


JUL.

Haft en helt jätte bra julafton, första lediga julafton på över säkert 4 år ialf..
Trodde inte att jag skulle få några julklappar men jag fick massssaor..

Av min älskling fick jag en iPad4 en rosa fiskelåda och en morgonrock, han skämmer bort mig min man <3
Sen fick jag en resväska, kaffemaskin (kapslar) bok, en karaff, tofflor en till morgonrock,nattlinne mm. Är i Alf nöjd som bara den !:) älskar att få träffa och umgås med HELA släkten.

Just nu sitter jag på jobbet 7-22 är det som gäller i dag men bara ynka 3h kvar nu !! Sen är det bara 7-16 i morgon och efter de har jag ledigt nästan en vecka!:)

Nähe men om jag faktiskt skulle ta och jobba lite..
Pusskram !


“I am so clever that sometimes I don't understand a single word of what I am saying.”

“I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they're right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together.”



RSS 2.0