Tisdag .

Idag har vi haft låångt möte med jobbet 9-17 känner verkligen av att de va länge sedan man satt så där länge.. Kan inte Sitta still.. Men varigt en trevlig dag med Goa jobbarkompis , god mat och kunskap.

Väl hemma blev jag rastlös på en gång, gick igenom mina saker på vinden så nu har jag lite koll på vad jag behöver köpa o så där :)
Städat lite gran o ätigt kvällsmat så nu ska jag mysa ner mig o kolla tv i min ensamhet!


Pussssss



image description


HURRA !

Bara tvungen att skriva att jag är så jävla lycklig att jag tagigt mej ut ur min äckliga deprition på riktigt och att jag inser att jag varigt depprimerad och sen att jag kan kontrollera min ångest och att jag har tagigt kontroll över mitt egna liv igen, att jag helt änkelt ha lifs lust igen att jag mår bra. jag är så jävla stolt över mej själv för det !!


Jag blev erbjuden medicin på mitt första samtal men ja sa att jag inte ville ha och att ja kan fixa det utan äckliga piller och de har jag verkligen gjort!

Men jaaa en guldstjärna till mej !






Lycka.

Goddagens!

Började morognen med en promenad men min älskade ronjaa, och en goe frukost :)
Har varit o kollat på lägenheten nu och första tanken va aldrig livet men sen så bestämmde jag mej för att ta den.
tapetsera om och sen får jag ett helt nytt kök och kaklat badrum. Kan nog bli bra ändå. :)

Nu ska ja snart börja med lite lunch så ja kan få i mej lite mat i magen innan de är time to wooorrk. :)




Pussss


Måndag .

Måndagar kan verkligen vara måndagar i bland och de har de verkligen varigt i dag,har varigt trött och otagga på jobb o livet 
Men sen efter lite mat och kaffe med the familjo så blev det en löprunda och storstädning av rummet
och livet känns helt plöstligt okej igen.

Tycker de är skit kul o ha komit igång med löpningen igen och tävlingsmänniskan i mej ha vaknat till liv på riktigt.. Har lovat mej själv att springa minst 1,5 mil i veckan och än så länge har jag hållt de..
Blir förbannat lack¨på mina benhinnor bara som ská göra så jävla ont o krångla bara.

Nu sitter jag o kollar på dålig tv och ska snart hoppa i säng, i morogn blir det jobb 15-22 Innan de ska jag kolla lägenhet och boka in lite lektioner..
Hopppppas att lägenheten är fiiin!!

God Natt !




Just det mamma va ssså stolt när ja kom hem då hon hade köpt nytt köksbord och stolar. ycker att hon ska va riktigt nöjd :)



Lördag :)

Efter 18 h jobb blev det en snabbis in till A6 med Alex sen åkte hon iväg på julbord med jobbet så då kom Frida och vi åt lite mat o tjötade :) snart bege mej till sunne för att dricka öl med grabbarna o Frida en stund innan hon ska i väg och jobba :) Men skål då :)



Jag är lycklig !


im on the right track baby !!

I dag är jag rätt överlycklig för jag får en lägenhet om jag vill ha den :D

ska snart äta tacos med Mamsi och systrarna, sen ska jag i väg o jobba vid halv 10 till 3 i morogn på min lediga helg.. men de gör ingeting alls fkt för jag får träffa världens bästa i morgon kväll o så ska jag belöna mej själv med några öl för att jag blivigt såå jävla huttig !


Efter jobbet i dag gick jag till evert och drack kaffe, tjatar nog hål i huvet på han när jag är där, ska alltid babbla på om allt o fråga en massa men han lyssnar så snällt så :)


Ha en Underbar Fredag!


PUssss


2011-11-24

Kvällen fick ändrade planer men lika bra blev dom :)

Åkte och shoppade hundmat med frida och så ville pappa ha lite hjälp med en ny jacka och nya skor. Det är smidigt oh shoppa med pappa man tar bara fram de man tycker han ska ha, så är han nöjd sen. Tror han Kände sig lite extra stolt när han kom hem med ett par skor till mamma med då hon blidde glad ;)
Åkte till min vackra storasyster en snabbis o tjötade lite sen tog jag en omotiverad men skön löprunda.
Börjar bli kul o springa nu igen när kondisen börjar komma i gång. :)

Jaha nu ha jag smällt i mej en nyttig kvällsmat och tagigt mej en skön dusch så nu ska ja ta och hoppa i säng så jag är pigg för jobb i morgon :)


therorrr

Hemma från jobbet nu, slängde i mej en sallad och nu blir det en kopp kaffe med mor och lillsyran.
Började dagen med att försova med 20 i 7 vaknade jag av att alex ringde, men blev inte mer än 5 min sen som tur va :)
Haft en bra dag på jobbet även att jag fick veta i dag att jag blir inkvallad på lördag morgon 7-15 men dubbelt betalt är ju alltid välkomnat..

men nu fick vi uppdrag  av mor här o ska åka o handla lite.

i kväll blir det lusseeebaak :)


Pusssssss



Saknar.

I dag skulle min riktiga Morfar fyllt 67 år  <3






FUCKYOUCANCER


God morgon !

Godmorgon :)

Vaknade pigg i dag, deckade tidigt i går, gjorde susen med en hård löprunda :) haha när jag vaknade typ vid 5 i morse så hade båda mina armar somnat! jag låg på mage med händerna under mig och dom hade fan somnat ändå upp till axlarna från fingrarna, skulle ialf göra ett försök att vända på mej, tar typ sats o ska försöka snurra runt på rygg men hamnade på golvet med en duns i stället haha bra början på morgonen tänkte jag !

Men nu blir det jobb !


Puss


21/11

uuuscch i dag är jag en riktig bitterfittta. KAAAAOOOOOS på jobbet, lusten bara runner ur mej och i dag önskar jag nästan att jag va arbetslös. Jag trodde inte de kunde bli värre men joorå de kunde de.
Har en stor känsla av att jag inte kommer få vara ledig dom dagarna ja ska, de suger !! men som sagt i dag är jag bitter så i morgon kanske jag helt enkelt är redo att ta fajten och innfinna lusten igen. I bland behöver de ju bara bli en ny dag för att de ska bli bättre.

Men  ska plocka ordning lite  sen ta mej en löprunda så kanske de känns lite bättre.






kompromisar detta bittra inlägget med en full men glad bild på mej och bästa Bella I GBG.



PUSS

GÄSPNING!

Ussch vad trött jag är ! Kan inte sova på nätter för att jag drömmer en massa mardrömmar, i går drömmer jag att jag skulle bli torterad för att jag va kort haha sen i natt har jag drömt att djävulen jagar mej i ett gammalt tempel!
Sen vaknar jag typ fast i drömmen men kan inte röra mig eller skrika, är som att jag är helt förlamad, får inte äns upp ögonen .


Helg

Har haft en kanon helg, i fredags bjöd frida på mat och alla fina flickor va här, spelade lite spel och drack någon öl. Sen åkte vi vidare in till Helge och fortsate kvällem med mer öl, dans och sång. Vaknade hos bästa storasyrran på lördagen, har nog blivigt inne boende där.. Åkte och handlade och körde möbler upp till mamma och pappa. Alex blir alltid skit sur när vi ska göra nått sånt.. :P Och när hon blir de börjar jag skratta vilket leder till att hon blir ännu mer arg haha och när jag skrattar så kan jag ju inte bära och jaa nii fattar haha men efter de köörde vi mamma coh pappa till måmå och måfa hem och lagade tacos o grejor. Hann även moblera om lite och ränsa gaderobern. Trevligt lördags nöje.. :)

Söndgar är ju alltid söndagar men jag gillar dom för att vi alltid är hos sunne och spelar bingolotto och ha de mysigt i hop :) nu kom jag precis hem och ska väl sanrt hoppa i sängen så man orkar jobba i morogn. Lillkusinen, L-E och Sofia va här och hälsade på över en kopp kaffe. Härligt att se dom.











Puusssss

Bingo

Snart Bingolotto känner på mej att jag blir rik i kväll !


Blablabla

Saker jag hatar:

Klumpar i maten typ som i potatismos, köttfärsen eller i yoghurt.

Snåla människor, inte bara när det gäller pengar utan typ med skratt och bjuda på sig själv. Allt mitt är ditt.


Folk som ska vara sura bara för att.


Saker jag tycker om :

Att skratt och att busa!

Göra saker för andra, engagera mig.

Att ha fullt upp.




godernatter





hahaha :D

Ledig .

I morgon är det äntligen dags för lite jobb igen :) har haft en bra dag, varigt i stan med lilla syran en sväng sen, lagade jag panbiff till middag o efter det blev de lite fika för att vi skulle ge pappa hans försenade fars-dag pressen :) massage och blommor fick det bli i år :) sen ägde jag Alex i Wii innan vi tog oss en promenad för att sedan landa hemma hos henne :) nu är hon iväg och jobbar och jag har plockat i ordning lite och nu sitter jag i soffan med en kopp te o knäcke innan det är dags för sängen :)

Puss

 


Galet.

Galet Bra! Älskar er !
























♥♥♥

Yes.

Snacka om att jag är född med egenskapen att för sova mej när jag till och med för sover mig när ja sover på jobbet ! De ni !!

nu blir det 2 h jobb till sen bär det av mot Gbg ! :)


Happy face !

♥  Jag är så taggad på lördag nu så att de kommer rengbågar ur öronen och såsbubblor ur munnen på mej. Det bästa är jag får åka med min ABSOLUTA favvo tjejer. ♥



Bella Bella Bella

Haha så här brukar det se ut när jag och Bella smsar ..


Haha

9 Things I Hate About Everyone

1. People who point at their wrist asking for the time... I know where my watch is pal, where the hell is yours? Do I point at my crotch when I ask where the toilet is?

2. People who are willing to get off their a** to search the entire room for the TV remote because they refuse to walk to the TV and change the channel manually.

3. When people say "Oh you just want to have your cake and eat it too". Damn Right! What good is cake if you can't eat it?

4. When people say "it's always the last place you look". Of course it is. Why the hell would you keep looking after you've found it? Do people do this? Who and where are they?

5. When people say while watching a film, "did ya see that?" No Loser, I paid $12 to come to the cinema and stare at the damn floor!

6. People who ask "Can I ask you a question?"... Didn't give me a choice there, did ya sunshine?

7. When something is 'new and improved'. Which is it? If it's new, then there has never been anything before it. If it's an improvement, then there must have been something before it, couldn't be new.

8. When people say "life is short". What the hell??? Life is the longest damn thing anyone ever does!!! What can you do thats longer?

9. When you are waiting for the bus and someone asks "Has the bus come yet?" If the bus came, would I be standing here???


Riv min mur.nu tack

Ångest på hög nivå, kan jag någonsin göra nått rätt ? Jävla tönt är vad jag är !

Jag har lite feber och när jag får feber bli jag dum i huvet ! Typ som att jag hamnar i en sykos eller nått..

Nu ska jag ta 2 Alvedon o försöka sova , upp o jobba 7 i morgon.

Gonatt !


hahah




alltså kul jävla roligt är inte denna då?? hahah

Müsli !

Kunde inte somna för magen kurrade som bara den så smög upp och hämtade lite yoghurt o müsli hoppas magen tyst så ja kan sova så att jag är pigg i morgon :)


* ta körkort.
* skratta mycket.
* lära mig att äta ordentligt.
* lära mig att tycka om glögg.
* lära känna en ny vän.
* åka utomlands.
* göra skillnad.
* flytta.
* pröva på ett nytt jobb.
* spara en stor summa pengar.
* köpa något onödigt dyrt.
* sluta röka.


Hittade denna listan i en låda :p va mina mål för detta året.. Haha har ju fixat endel men finns några kvar o snart är det ett nytt år :p

Få lägga i en växel! Haha god natt !


Jag mår så bra..

När ja vaknade i dag ville jag bara somna om, tror att jag redan då hade bestämmt mej för att de skulle bli en skit dag men som sgat va de utbildning och jobb som stod på schemat  så de va ju bara att kliva upp..
Hoppade lunchen innan men de räckte med att ja kom till utbildningen och fick träffa mina underbara arbetskamrater så vände mitt humör. Jag har tur att jag ha så goa arbetskamrater !

Nu är mitt jobb pass snart slut för i dag, tiden har gått fort. I morogn är de ett dag pass 7-15,15 sen går ja på helg! Flexade ut på fredag så ja får låååånng helg ! Träffa min underbara Bella i morogn :) Sen på fre fullt upp med fix in för lördag.. Haft en fullspävkad vecka men de gillar ju jag.. men nu ska jag ta och jobba vidare.

Hoppas ni haft en bra :)

PussPuss


Han kommer såra mej.



Älskar dig !


ÄLSKAR snyggves hårfärg !!




Fuller o glaaadder !!



SLITNA tjer efter poolhäng och hård utekväll !




♥♥♥

God natt!


Sommar ?


I dag önskar jag att jag va ledig, kanske hade semester och de va en varm och fin sommar dag .. Då hade jag spenderat den ute på somen med båten.. Det är medicin för själen det.. Finns inget som slår det!
Ligga i vattnet o dricka öl, grilla, åka ring, vattenskidor, åka i köpa glass o bara ha det bra ! Älskar det livet !

Ska spendera mer tid där ute nästa sommar är dålig på att ta mig tid till det!

Usch för höst, mörker och låg temperatur!

Jaaa för fina underbara svenska sommarkvällar !


image description



image description



image description


God natt !

Nu ligger jag i sängen o ska läsa lite innan ja ska försöka sova , tog lååååång sovmorgon idag så får väl se hur det ska gå att sova .. Inte så snart av mig att sova så länge när ja ska upp tidigt i morgon o jobba hel dag..

Men men har i Alf haft en bra dag, blev en sväng till Ikea mm i dag med Alex och Malin, sen har vi planerat inför lördagen och så ha jag hunnit umgås med Daniel .. Känner mej taggad inför lördag nu och hoppas att de kommer bli skit kul :)


Men jag borde försöka blunda nu!
Godnatt ! :)


"När förändringens vind blåser bygger en del vindskydd medan andra bygger väderkvarnar"


RSS 2.0