110318

Började helgen med en lugn fredag, en sväng på a6 med Fida Sandra och Emma :) Efter de kom daniel o de blev fredagsmat och sen kollade vi jackass 3D :) Vaknade pigg och åt frukost med mamma och sunne, sen blev de lite wii maraton med sunne i några timmar.. Nu ha jag duschat och funderar på om jag är sugen på en lugn kväll till eller om ja ska ut o slå klakarna i taket.. Kan inte riktigt bestämma  mej..

Är mkt bra saker som kommer fram över nu :) Jobbar mån tis sen åker tar jag 3 v semester, PÅ torsdag blir de halmstad med fina vänner för att fira midsommar kommer hem på söndagen och på onsdag drar jag, Lollo Och frida till Alanya! Känns riktigt bra :) och ändå har jag hela sommaren framför mej :)

Nehe men göra idodning mej lite kan jag ju ialf börja med :)



Pusss


Summer

Satt nyss o läste igenom lite gammla inlägg jag skrivigt och blev lite sugen på att skriva igen..
Inte för att jag vet vad jas ka skriva men ändå..

Just nu sitter jag på jobbet, har varigt här sen kl 11 i morse.. Jätte roligt.. Slutar vid 22 i kväll o då hinner man inte med mkt mer än o hoppa i sängen för att man ska upptidigt till jobbet igen i morgon..
men men bara 3 arbetsdagar kvar sen har jag semester :)
Semestern inne håller hamlstad över midsommar med ett glatt gäng och sen på onsdagen drar jag Lollo och frida till alanya :)


Nehe men nu kallar jobbet får skriva mer sen :) Pusss


RSS 2.0