It' me..

Funderar på vrf jag är vaken wgwntligen.. Jag ska åka till jobbet om 3 timmar..
Nej gud jag måste sova..

God Natt!


Du är aldrig så länge jag andas, så länge mitt hjärta slår, finns jag här för dig. Det Hoppas jag du vet!

Jag kan inte laga dina trasiga eller förlorade drömmar men jag kan på minna dig om hur bra du är.. Ja kan ta ett flyg, eller gå hela natten.. jag kommer dit du är.. Kom I håg att du är aldrig ensam.. jag gör vad som hellst för dig. de hoppas jag du vet.. Så när du inte längre orkar, orkar jag för två, när du inte ser någon utväg hittar jag en ändå.. Jag gör vad som hellst för dig. De Hoppas jag du vet! <3

Jul Mys !

Ojoj Va fort tiden går och ojoj vad jag suger på de här med o blogga..
Men Helgen min ha varigt helt underbar faktist.. I fredags åkte jag Och frida s hem till min Måmå o måfa..Blev bjuda på jätte god mat, massa godis och gott fika.. Kollade på Idol finalen.. Hur mysift oh skönt som hellst :)
Sen på lördagen hade jag fullt upp med att fixa in för kvällen , lagade mat, fixade medlekar dukade bord och allt va de innebär.. Hade ju bjudigt hem ca 20 tjejer på middag o fest. Känndes som jag lyckades få hop en bra kväll ialf.. Känndes som alla va nöjda.. Jennie kom fram till mejd 02,00 någon gång och sa "i med att jag är nykter hade jag planer på att stanna kanske till 10 någon gång och nu är kl helt plöstligt 2 o jag har glöömt bort tiden helt.." Kännde som vi alla ahde haft kul då i alf.. :)
Blev Lite sms rullet under efterrätten med.. Trodde inte alla skulle våga gå så långt som de gjorde så priset står här hemma än haha  men men..   I dga ha jag sovigt bort hela dagen typ och ÅNGEST på de.. Blir förbannad på mej själv att ja sover så länge..Men ialf vid 6 tiden kom jag på att de va lucia i dag så då tyckte jag vi kunde baka lite peppakaks hus och så blev de.. Jag frida emma och daniel åkte hem till alex och bakade..Lyssnade på julmusik och Bakade pepperkakor och peppakakshus,.. Julmust och Kaffe och godis Mums! I med att vi aldrig kan vara seriösa tillsammans gjorde vi Peppakakshuset till alex som vi då döpte till "Alex bodell" .. En himla trevlig kväll i alf..
Nu ska jag snart försöka sova.. hur de nu ska gåå..?!?! Men ha bestämt mej för att gå upp svin tidigt för att städa mitt rum innan de bär av till jobbet.. Sen är de jobb onsdag och på torsdag ska jag träffa fina hanna <3 Sen är helgen full med massa jobb men de känns bra! Trivs himla bra på jobbet...









puuuussss

Det är Lättare Att Vara Ensam När Man Är Två .

Hello !

Min kropp vill typ dö tror jag, efter en helt sjukt rolig och galen kryssning till riga vaknar jag upp och är dö förkyld o ont i halsen.. Inte tid att bli sjuk..
men blir massa jobba i veckan så bara att ät massa vitaminer o käka alvedon..
Och på Lördag har jag bjudigt hit massor med galna brudar så jag har en hel del att stå i nu i veckan..
Kul ska de bli! :)

Jag har nu i flera dagar gått o varigt lycklig som bara den.. Allt rullar på..
Men jag kan bli så himla ledsen över att de kan ta mig i från de på en sekund..
Jag får aldrig riktigt behålla den kännslan..

Sen hatar jag när folk tror att dom ha rätt att veta allt. jag är inte skylldig någon att berätta personbliga saker.. Kan bli irriterad över att de bara frågor.. Finns knappt nått man får ha privat längre, de verkar som de är självklart för dom att veta allt men de är de verkligen inte.. Jag behöver ha mitt för mig själv..  Annars hade jag delat med mej utan att du hade behöft fråga!


Förde över bilderna från kryssningen innan med insåg att de skulle bli jobbigt att ladda upp alla på fb typ 560 bilder..
haha aja får ta mej tid till de i veckan nu.. men nuska ajg hoppa i sängen.. Upp kl 6 iu morgon!


Pusss



RSS 2.0