Lite Konstigt.. men ni förstår inte..

Ni känner inte henne på samma sätt som jag gör.För de mesta brukar hon va öppen, nästan så där otäckt öppen så att man nästan vill sätta handen för munnen på henne när hon pratar. Hon har så mkt drömmar, så mkt drömmar som hon så gärna hade velat va verklighet, men de går inte men hon vill inte riktigt aceptera de så hon fortsätter att drömma. Egentligen är hon alltid glad, hon vill ha adrenalinkickar , vill ha fullt upp hela tiden, alltid ha nått på gång. Men de går inte för hon ha lixom fastnat, typ som att dom har kedjat fast de sista orden i allt hon gör. De blir inget riktigt avslut, ingen riktig lycka, bara ett nytt stycke att börja på men aldrig få avsluta. Hon  förlåter gärna ochså, bara personen visa lite respekt  och medkänsla, ger en förklaring så är du alltid världen en andra chans i hennes ögon till och med de gånger hon inte borde ge dom en andra chans så gör hon de. Hon vill inget ont, även att de blir fel i bland. Hon kan va rätt klumpig, ni vet som jag sa innan att man vill sätta handen för henne mun. Inte för att de är jobbigt när hon prtar eller nått, hon ha en söt röst ochså men för att hon delar så mkt så de blir fel , Förstår ni? Nej jag tror inte ni gör de, och ni vet inte vem hon är heller.. Oh vet ni varför? Joo för att ni känner henne inte.. NI bara tror att ni gör det..



Just you and me !

ända in i själen eller hur ?


I LOve you!

Det finns faktist en människa som jag skulle kunna ge mitt liv för, hon heter Freida Stuchly . Jag älskar henne sååå Himla mkt ! Om ändå alla kunde ha en vänn som henne. Då hade världen varigt grym ! Always forever and ever ! <3

  



*

Puss på er !

som om jag kunde flyga!

Det har snöat ute i dag? Vet inte om de känns riktigt okeey faktist..
Men ialf uppe tidigigt i dag och ha varigt i stan hela dagen med mamma..
Mega sugen på att flytta nu när jag hittade min drömsoffa o allt.. ska verkligen spara allt jag har nu fan så ja kan köpa de jag vill sen..
Har även varigt duktig o städat mitt rum , moblerade om rumet med så nu efter en dusch ska jag lägga mej i sängen och njuta av en massa bra tv..

nehe vetiskjutton vad aj sak skriva..


Fjärilar i Magen ?

heelojsan!

Oj så fort dagarna springer i väg nu för tiden.. Jobb hela dagarna, oh de flesta kvällarna ha bestått av massa med mys ! har även sätt till att spendera lite för mkt pengar, några dagar på stan har man ju hunnigt med me.. :)
Men nu är jag i alf 4 skor rikare och en hel del nytt i gaderben, känns himla skönt! va verkligen på tiden.
Ha ochså tagigt tag i att köpa mina tillrikar som jag fick såå fina av Cilla i Pressent och julklapp så nu har jag även snygga tallrikar till min samling ! Nu vill jag verkligen flytta..
Men vill ju köpa lägenhet så måste ju spara i hop lite mer pengar, men snart så :)

I går ringde frida vid 10 och ville åka in till staden, blev stan hela dagen lång.. Även fina Anna Kom och åt lunch med oss mycket trevligt ! Många skratt blev de och vid halv 4 släppte frida mej vid jobbet.. Efter jobbet hann  jag bara hem innan jag fick trevligt sällskap! underbart!
Jag mår hilma bra just nu..
Älskar att jobba mycket oh ha dagarna fullbokade..
Skönt att somna så fort man lägger ner huvet på kudden, skönt med lite rutin nu igen..
Nu är de inte heller långt kvar till jag börjar på schema ! sen är de kryssningsom jäller för hela slaneten!
är skit taggad!

I Morgon är de jobb och sen på kvällen blir de utgång.. men hyfsat lugnt ialf.. Ska ju orka med att fira Bästa Pernilla på lördag och utgång på de..Va länge sen jag körde både fredag o lördag får väl se om man forfarande kan de;) Egentligen ahd ejag velat gå ut i dag ochså med härliga jobbarkompiar, är ju Larm i kväll.. men de får jag helt klart hoppa i med att  jag börjar jobba 7 i morgon.. :)

Men nu ska jag jobba vidare! ha en bra dag alla!

På Måndag är de jag som går till polisen om jag inte hört nått annat!! Du sugggggger!!!!!!



PUUSS

// T h e r e s e

Stop!!




Kände mig lite död inombords i dag, tills jag fick höra dena underbara låten..
Jag  vill åka nunnunu
och jag vill ha 2 dec KRYSSSSNIIIING!!! :D







RSS 2.0